top of page

Elena Alarcón, primera tinenta d’alcalde de Viladecans, mor de càncer als 46 anys

NOTÍCIES VILADECANS | POLÍTICA | CÀNCER

 

Publicidad

 

La regidora de Viladecans Elena Alarcón mor als 46 anys, després d’haver lluitat contra un càncer.


Alarcón, nascuda el 7 de març del 1975, formava part del Consistori des del 2015 i actualment era la primera tinenta d’alcalde, responsable d’Alcaldia, Serveis Generals, Serveis d’Empreses i Innovació i de Formació i Ocupació.Ets un professional de la salut? Volem escoltar la teva veu! Participa en el projecte Respond

Reducció de les ràtios de P3 com un primer pas cap a la millora de la qualitat educativa a Sant Boi

Salut comença a instal·lar a l’Àmbit Metropolità Sud els mòduls de suport a l’atenció primària

Elena Alarcón Méndez era llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració i havia dedicat gran part de la seva vida laboral a la protecció dels treballadors i treballadores des del sindicat UGT.


La primera feina fou de dependenta de comerç, compatibilitzant-la amb els estudis, i la darrera tasca abans de ser elegida regidora va ser de tècnica responsable dels àmbits d’ocupació i de polítiques socials del Consell Econòmic i Social de Barcelona.

Dona amable i treballadora, a l’Ajuntament va ser un exemple de com es pot exercir el lideratge d’equip des de l’esperit de concòrdia i col·laboració, donant participació a tothom.


Fou una persona positiva i activa, que va afrontar la vida amb valentia, lluitant des de les seves responsabilitats polítiques i sindicals pel feminisme i la igualtat d‘oportunitats, preocupant-se constantment perquè ningú es quedés enrere.

El seu compromís polític la va portar a formar part de l’executiva de l’agrupació del Partit dels Socialistes de Catalunya a Viladecans, on va assumir diferents responsabilitats i on va ser escollida primera secretària de l’agrupació entre el 2017 i el 2020. El 2020 va assumir la seva presidència.

Aquesta exemplaritat la va demostrar també durant la seva malaltia, que va ser un càncer, com va demanar ella que l’Ajuntament informés sense problemes, tant abans com després de la seva mort. Malauradament, el càncer es va manifestar amb crueltat en aquests darrers mesos i la seva flama es va apagar ahir.


Tres dies de dol

L'Ajuntament ha decretat tres dies de dol, durant els quals les banderes onejaran a mig pal, i l'alcalde Carles Ruiz ha traslladat el condol del Consistori i de tota la ciutadania a la família i l'entorn més proper de la regidora.


La capella ardent romandrà instal·lada demà 17 de març de 2021, de 10 a 18 h, a la Torre del Baró (carrer d‘Àngel Guimerà, 2, al costat de l’Ajuntament).

S'habilitarà aquest espai per tal que tothom qui ho desitgi pugui expressar el seu condol per la seva pèrdua, complint les normes sanitàries de prevenció de la pandèmia. Amb la mateixa finalitat, es crearà un espai virtual en el web municipal.

https://www.viladecans.cat/ca/graciesElena

La família vol donar les gràcies a tothom. Elena s’ha sentit molt estimada en tot moment i molt acompanyada fins al darrer moment.


#Viladecans #Ajuntament #primeratinentadAlcalde #política #salut #càncer #condol

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page