top of page

El sector turístic del Baix Llobregat engega de nou l’estiu

Actualizado: 18 jun 2020

NOTICIES | BAIX LLOBREGAT | TURISME


El sector turístic torna a engegar al Baix Llobregat i des del Consorci de Turisme volem acompanyar el gran esforç que estan fent les empreses mitjançant una campanya de promoció turística de gran impacte.

El web somelteuestiu.cat proposa més de 100 activitats per gaudir de l'estiu al Baix Llobregat


Alemania esquiva la cuarentena enviando 10.900 turistas alemanes a Baleares

Viladecans presenta un pla de 4 milions d'euros per reactivar l'activitat de la ciutat

La economía mundial pende de un hilo ante un posible rebrote de coronavirusBusques una oferta de cap de setmana especial a prop de Barcelona? Somies un estiu ple d’aventures? Una ruta de muntanya o una visita cultural que tota la família recordi? Desitges gaudir d’una experiència gastronòmica única o t’imagines un dia inoblidable a la vora del mar i una posta de sol amb ambient chillout en els xiringuitos del Baix Llobregat?

Totes aquestes propostes les trobaràs al web somelteuestiu.cat que forma part de la nova campanya de promoció del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Reserva i compra les teves experiències a través del web, on trobaràs més de 100 propostes per gaudir d’un estiu especial al Baix Llobregat. Vies ferrades a la muntanya de Montserrat, excursions a la natura, explorar coves, visitar el delta del Llobregat, descobrir la cripta Gaudí de la Colònia Güell, plans de platja com practicar el kayac, paddle surf o windsurf, viatjar en autocaravana, o un tast entre vinyes, a més de la millor proposta gastronòmica de la comarca i escapades úniques per passar unes nits d'estiu inoblidables.

En el web hem posat especial atenció en explicar i recomanar totes les mesures de seguretat i de sanitat d'utilitat pels nostres visitants. I cadascuna de les empreses turístiques expliquen les mesures que han aplicat i com s’han preparat per acollir-vos amb garanties.

A més, durant tot l'estiu es sortejaran dues escapades amb allotjament, dinar, sopar i activitats per a dues persones al Baix Llobregat.
Només cal entrar al web somelteuestiu.cat i participar en el sorteig.

La campanya El Baix Lobregat SOM EL TEU ESTIU estarà vigent tots els mesos d'estiu, des de juny fins al setembre, i es farà difusió a les xarxes socials de Turisme Baix Llobregat des d'on es promocionaran diàriament les activitats més destacades.

Aquesta campanya turística que promociona tots els atractius del Baix Llobregat oberts aquest estiu, té l'objectiu d'incrementar la notorietat i posicionament de la nostra comarca, atraure i augmentar el nombre de visitants i turistes, i reactivar aquesta important activitat econòmica del Baix Llobregat. La campanya d'estiu es posa en marxa des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat i amb estreta col·laboració de la Diputació de Barcelona i l’Agència Catalana de Turisme.


#Turisme #BaixLlobregat #estiu


Publicidad


0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page