top of page

El PSC destinarà 250 milions l'any a la regeneració urbanística, econòmica i social dels barris

Actualizado: 4 dic 2020

NOTÍCIES CATALUNYA | POLÍTICA | SANT BOI

 

Outlet en ropa de mujer y señora de las marcas Burberry, Caramelo, Twinset, Brunella, Ana Mora, Sita Murt y Joseph Ribkoff.

Publicidad

 

"El PSC es reafirma en el seu plantejament inicial de la Llei de Barris i anuncia la voluntat de recuperar-la amb el ple convenciment que va ser i és un potent instrument per aconseguir una societat millor, més justa i equilibrada.El benestar de la ciutadania s'aconsegueix des de la proximitat treballant des de baix, des dels barris, des del carrer, picant pedra i amb els veïns.

Si torna a governar Catalunya el PSC, a partir del 14 de febrer, es destinarà una partida de 250 milions d'euros l'any a la regeneració urbanística, econòmica i social dels barris de Catalunya."


Aquest ha estat el missatge principal de la trobada d'alcaldes socialistes al voltant de l'equipament municipal de "La Gralla" a Sant Boi de Llobregat. Un acte que ha comptat amb la presència d'Antoni Poveda, primer secretari del PSC i alcalde de Sant Joan Despí i Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, acompanyats de diferents alcaldes i alcaldesses de la comarca.


#PSC #SantBoi #LLeideBarris

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page