top of page

El Programa “Futur” ajudarà a activar la recuperació económica en Sant Boi

NOTICIES | SANT BOI | ECONOMIA


El Programa Futur dona suport econòmic a les microempreses i persones autònomes de Sant Boi per impulsar els seus negocis.

La iniciativa, dotada amb 200.000 euros, forma part del Pla de xoc per a la reactivació social i econòmica de Sant Boi.

L'Ajuntament ha posat en marxa el Programa Futur per donar suport a microempreses (màxim 10 persones i facturació inferior a 1 milió d'euros) i persones de la ciutat que treballen en règim d'autònom que vulguin aprofitar la situació ocasionada per la Covid-19 per fer una aposta de futur en els àmbits de la diversificació i digitalització del seu negoci, la transició energètica i l'adaptació a les condicions de seguretat i la salut laborals derivades de la COVID-19.


ACCÉS DIRECTE A LA TRAMITACIÓ DE LA SUBVENCIÓ >>

L'aportació global a aquest programa ascendeix a 200.000 euros. Les bases de la convocatòria preveuen subvencions del 70%, fins a un màxim de 3.000 euros, per a actuacions de millora o diversificació de negocis realitzades durant 2020 que suposin un salt qualitatiu en el desenvolupament de l'activitat, ja sigui industr ial, comercial, de restauració, etc. També són subvencionables els plans de màrqueting necessaris per impulsar aquests projectes. La inversió mínima per optar a l'ajut és de 500 euros.


Alemania esquiva la cuarentena enviando 10.900 turistas alemanes a Baleares

Viladecans presenta un pla de 4 milions d'euros per reactivar l'activitat de la ciutat

La economía mundial pende de un hilo ante un posible rebrote de coronavirus

La convocatòria ofereix ajuts per a projectes de transició ecològica que proposin millores de sostenibilitat ambiental: reducció de residus, implantació de sistemes d'economia circular, eficiència energètica, aïllament acústic, mobilitat sostenible

Igualment, se subvencionen actuacions que facilitin la conversió de l'activitat presencial cap a l'univers digital, tot transformant processos de gestió, producció, venda i logística, mitjançant la incorporació de sistemes de teletreball, la creació d'aplicacions informàtiques o pàgines web, la posada en marxa de botigues on line i la contractació de sistemes de lliurament a domicili, aplicatius digitals de gestió de la clientela, màrqueting digital, etc.

També seran subvencionables les actuacions que impliquin la implantació de mesures de seguretat i salut laboral, en especial la realització de plans específics de prevenció per adaptar-se a la nova normalitat, la contractació d'auditories per prevenir el coronavirus i la implementació de mesures higièniques i sanitàries davant de la pandèmia de la Covid-19.

#SantBoi #economia #ProgramaFUTUR #coronavirus #FUTUR

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page