top of page

El Pacte de Ciutat de Sant Boi, una estratègia innovadora davant els efectes de la pandèmia

Actualizado: 15 dic 2020

NOTÍCIES SANT BOI | EL PACTE | PANDÈMIA


Connecta amb el Pacte de Ciutat: https://bit.ly/3aaUOVD


Sant Boi va explicar a altres municipis de l'Estat espanyol com ha reorientat la seva estratègia de ciutat per donar resposta a les noves necessitats generades per la pandèmia.


En una jornada organitzada per la xarxa de municipis Kaleidos.red, l'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha donat a conèixer com a exemple d'experiència transformadora el Pacte de Ciutat per a un nou impuls social i econòmic de Sant Boi.Deutsche Bank propone que los teletrabajadores paguen un impuesto del 5% de su salario

La vacuna Pfizer asegura ser eficaz en un 90% y podría estar disponible para finales de este año

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder


Nou ciutats han participat a la jornada telemàtica "Noves estratègies de transformació local per a una nova realitat" per donar a conèixer els seus projectes referents i les seves estratègies d'adaptació a la nova realitat: Sant Boi, Màlaga, Bilbao, Alacant, Vitòria-Gasteiz, Getafe, Burgos, València i Santiago de Compostela.


Més enllà de les mesures del pla de xoc aprovat inicialment per l'Ajuntament, el Pacte de ciutat és un instrument de consens que serveix com a marc de referència per unir els esforços de tota la ciutat (les forces polítiques, el teixit social i econòmic, les entitats i la ciutadania) amb l'objectiu de reactivar Sant Boi amb una mirada estratègica.


El Pacte aborda les necessitats derivades de la pandèmia des d'una perspectiva estratègica, amb voluntat transformadora i a partir d'una lògica col·laborativa i innovadora: "La lògica col·laborativa i l'encaix de diferentes mirades", ha afirmat Lluïsa Moret a la seva intervenció, "són imprescindibles per dur a terme aquest procés de nou impuls col·lectiu".


A la jornada de Kaleidos.red han participat la Direcció General de Governança Pública del Ministeri de Política Territorial del Govern d'Espanya i l'Aliança Mundial pel Govern Obert. També hi han intervingut experts en Com enfortir la qualitat democràtica, Nous models econòmics i Com millorar la relació entre l'Administració i la Ciutadania.


#SantBoi #elPacte #resposta #necessitats #millora #col·laboració #pandèmia #Kaleidos

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page