top of page

El desig sexual durant el confinament per coronavirus augmenta un 56%

NOTÍCIES | CORONAVIRUS | SEXUALITAT


Segons confirma la sexòloga Mònica Branni com a resultat d'una enquesta sobre intimitat i sexualitat realitzada durant el període de confinament a una mostra de més de 8.000 persones:


  • El desig sexual ha augmentat quasi el doble en aquelles persones que passen el confinament sense parella (56%) davant les que ho estan patint amb parella (29%)  • El confinament obligat hi ha suposat el desconfinament del cos per a molts. Un 47% dels confinats sense parella confirma que s'han masturbat més de l'habitual. En molts dels casos com a sortida a l'estat d'angoixa i estrès.


Se disparan los índices de maltrato infantil durante el confinamiento

El món de la Cultura reclama mesures urgents per superar la crisi del coronavirus

El que encara no sabies sobre el desconfinament del coronavirus  • Així mateix ha crescut substancialment la pràctica del sexting, un fenomen a l'alça durant la pandèmia que consisteix a compartir fantasies i comunicar desitjos sexuals mitjançant la tecnologia.


  • I la majoria dels participants en l'enquesta (71%) declaren que no tenen por a tornar a lligar i/o mantenir relacions sexuals amb noves parelles quan acabi el confinament. Dada que mostra clarament que la por sempre queda relegada darrere de les nostres necessitats d'establir vincles afectius i íntims amb altres persones.


#coronavirus #sexualitat #enquesta #relacions #confinament


0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page