top of page

El curtmetratge "El Reloj de Paula" del santboià José Luis López a televisió de Catalunya

Actualizado: 18 sept 2020

NOTÍCIES SANT BOI | CINEMA | EL RELOJ DE PAULA


El curtmetratge "El Reloj de Paula" del director i realitzador santboià José Luis López Ortiz, s'emet per televisió al "Canal 33" de la cadena autonòmica de Catalunya TV3 el proper dilluns 14 de setembre al programa "Curt (circuit) TALLER" a partir de les 23:10 hores.Al programa del dilluns 14 de setembre es podran veure dos curtmetratges de les escoles ECIB i Escola Superior d'Art i Disseny Pau Gargallo i tres produccions independents: LA SANG d'en Sergi Rubió, LA GRAN CARRERA de Kote Camacho i tancant la programació el curtmetratge EL RELOJ DE PAULA d'en José Luis López.Una pel·lícula curta de 14 minuts que denuncia un fet massa comú a la nostra societat: El maltractament infantil dins l'entorn de la família. Un fet que malauradament s'ha vist incrementat durant el darrer confinament arran la pandèmia sanitària de coronavirus.


Trailer "El Reloj de Paula"


EL RELOJ DE PAULA, ens mostra la història de la Paula, una nena acostumada a les pallisses del seu pare, un home masclista i borratxo, i la seva amiga Clara a la que la uneix molt més que la seva afició per col·leccionar rellotges abandonats.

EL RELOJ DE PAULA porta un recorregut destacable per festivals internacionals havent estat, fins a la data, nominada a més de 20 premis internacionals a l'Àsia, Europa, Amèrica Llatina i Els Estats Units d'Amèrica.

EL RELOJ DE PAULA, que el podrem veure per primera vegada a Espanya el proper dilluns 14 de setembre al Canal33 a partir de les 23:10h. És la darrera obra del director José Luis López Ortiz un professional amb dilatada experiència en el camp audiovisual comercial i publicitari amb més de 70 reconeixements internacionals en cinema durant els darrers cinc anys, i membre de l'Acadèmia del Cinema Català - Premis Gaudí.


La pel·lícula és un curtmetratge coral en el que intervènen dos joves actrius no professionals però amb molt de talent (Candela Moreno i Enya Lechuga) perfèctament complementades i arropades per Blas Caballero, Ariadna de Guzmán i Mònica Ballesteros, tots tres actors professionals amb dilatada experiència.EL RELOJ DE PAULA ha comptat amb el suport del Govern Central d'Espanya mitjançant el "Alto Comisionado para la Lucha contra la Pobreza Infantil" així com d'altres organismes com la Diputació de Barcelona, Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, el "Clúster de Salut Mental de Catalunya", ACIM (Associació Catalana contra la Infància Maltractada), AEAFA (Asociación Española de Abogados de Familia), SCAF (Societat Catalana d'Advocats de Família), Col·legi Oficial de Periodistes de Catalunya, Fundació Llor, Big Ben School. Així mateix i alineats amb la problemàtica diverses empreses i petis comerços han participat en el finançament i promoció de l'obra: FotosiFilms, Lopezherraiz Abogados, Torrons Vicenç, Clínica Dental Dr. Ruiz, Panet, Colchonería Montserrat, Aviram sambola, Rellotgeria Sancho, Joyería Solano, Xarcuteria Mari Ángeles, Tatu bcn, Huevería Lolita, Eix Solucions gràfiques.

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page