top of page

El Baix és Cultura, un festival “on line” amb més de 100 actuacions a Instagram

NOTÍCIES BAIX LLOBREGAT | CONFINAMENT | CULTURA


Demà 8 de maig, a partir de les 17 hores, quatre canals d'Instagram inicien de manera simultània El Baix és Cultura una marató cultural durant tot el cap de setmana.


El festival oferirá una mostra del talent més destacat del Baix Llobregat amb propostes musicals, de dansa flamenca, clàssica o urbana. Interpretació de monòlegs. Actuacions màgiques i teatrals, ... I molt més.Aquí teniu tota la programació del festival on line a la Zona Delta @elbaixescultura_zonadeltaLes agències de viatge volen retornar els diners als seus clients

Són segures les mascaretes de roba?

África Lorente fundadora del PSC de Castelldefels muere a los 65 años


La iniciativa està liderada pels ajuntaments de'una vintena de pobles i ciutats del Baix Llobregat i neix amb la voluntat de ser una plataforma de suport al talent cultural de la comarca, potenciant i donant suport a la àmplia varietat d'artistes locals que s'escampen de nord a sud del Baix Llobregat. La crisi sanitària de la COVID-19 també els ha colpejat i quina millor manera de donar-lis suport que visibilitzant la seva feina a través d'iniciatives d'aquest tipus.

I tot això ho podrem veure i escoltar des del proper divendres 8 de maig a partir de les 17 hores fins el diumenge a les 20 hores als canals d’instagram:


elbaixescultura_zonanord

elbaixescultura_zonacentre

elbaixescultura_zonafontsanta

elbaixescultura_zonadelta

#festivalcomarcal #ElBaixEsCultura_ZonaDelta #Covid_19 #Cultura

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page