top of page

El que no sabies sobre el desconfinament del coronavirus

NOTÍCIES BARCELONA | CORONAVIRUS | DESCONFINAMENT


Segons declaracions d'Ignacio López-Goñi microbiòleg, divulgador científic, doctor en Biologia i catedràtic de la Universitat de Navarra, el desconfinament originat per la crisi del coronavirus Covid-19 està subjecte a dues variables importants.


La garantia que el nostre sistema sanitari estigui recuperat i prou descongestionat. Així com disposar de mitjans i mètodes analítics suficients per identificar possibles contagiats i aïllar-los. El virus continuarà amb nosaltres i no ho extinguirem fàcilment.


Se disparan los índices de maltrato infantil durante el confinamiento

El món de la Cultura reclama mesures urgents per superar la crisi del coronavirus

Coronavirus: Medidas económicas insuficientes para los autónomos


El virus continuarà amb nosaltres i no ho extinguirem fàcilment.

Encara queden algunes setmanes per poder començar la desescalada i retirar el confinament. Tot i que aquest haurà de ser seqüencial.

Actualment estem a la punta de l'iceberg i actuem en certa manera a cegues. Cal que coneguem exactament quanta població ha estat en contacte amb el virus.

Si en les pròximes setmanes es detecta una tendència decreixent es podran començar a prendre mesures per al desconfinament gradual. Però jo no m'atreveixo a donar dates concretes. Afrontar aquesta crisi i prendre decisions encertades és sumament delicat.


#coronavirus #desconfinament

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page