top of page

La Cripta de Gaudí de la Colònia Güell reobre, amb un 50% del seu preu, el pròxim 4 de juliol

NOTÍCIES BAIX LLOBREGAT | TURISME | CRIPTA DE GAUDÍ


El Consorci de la Colònia Güell ha fixat el pròxim 4 de juliol com a data per reobrir la Cripta de la Colònia Güell a les visites del públic.

Aquesta reobertura es farà en diferents fases. En un primer moment, la Cripta estarà oberta dissabtes i diumenges de 10 a 15h. Per contra, el centre d’interpretació que acull l’exposició permanent de la Colònia Güell i la Cripta de Gaudí, en aquest primer moment romandrà tancat. Només estarà obert per a l’acollida de les persones visitants, la venda d’entrades i la botiga.


Viladecans presenta un pla de 4 milions d'euros per reactivar l'activitat de la ciutat

La economía mundial pende de un hilo ante los rebrotes de coronavirus

Les platges de Viladecans gaudeixen de condicions necessàries de seguretat sanitàriaPer promoure aquesta nova obertura, a totes les persones que durant els mesos de juny i juliol comprin la seva entrada a la pàgina web (http://gaudicoloniaguell.org/ca/) obtindran un descompte del 50% del seu preu i podran fer ús de la mateixa fins al pròxim 31 de desembre de 2020.

A mesura que es vagi ampliant l’horari d’obertura, així com la possibilitat de visitar l’exposició permanent s’anirà informant mitjançant les diferents xarxes socials i la pàgina web.

El Consorci de la Colònia Güell està format per l’Institut Català del Sòl (INCASÒL), la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Baix Llobregat, tots ells copropietaris de la Cripta de la Colònia Güell, més l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló.


AusiOusRosa | Especialitats de pollastre per a barbacoes - Fes la teva comanda en línia

Publicidad

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page