top of page

Esplugues i Viladecans condemnen el crim d’una veïna de Viladecans a mans de la seva parella

NOTÍCIES VILADECANS | VIOLÈNCIA MASCLISTA


Els ajuntaments d’Esplugues i Viladecans condemnen enèrgicament l’assassinat aquest matí d’una veïna de Viladecans, de 51 anys, a mans presumptament de la seva parella al domicili d’Esplugues on residien. Es tracta del segon episodi de violència masclista ocorregut a Esplugues aquest any, i el tercer des del 2016.


Viladecans presenta un pla de 4 milions d'euros per reactivar l'activitat de la ciutat

Són segures les mascaretes de roba?

El coronavirus amenaza a las familias catalanas más pobres


Els dos ajuntaments volen mostrar el seu condol a familiars i amistats de la víctima, i fan una crida a tota la societat per abordar amb determinació les causes d’aquesta xacra, que continua formant part, massa sovint, de la realitat quotidiana del país.

L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, ha manifestat que “és inacceptable que continuïn produint-se aquests crims tan execrables. Alguna cosa falla a la nostra societat quan persisteix la violència envers les dones només pel fet de ser dones”.

L'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, ha condemnat el fet recordant que Viladecans va ser colpejada per l'assassinat de dues dones l'any passat: "La violència masclista és una xacra social i, en aquests temps de pandèmia i d'augment de convivència en les llars, cal extremar l'atenció per part de tothom".


#Assasinat #dona #violenciaMasclista #Viladecans #Esplugues

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page