top of page

Salut inicia dimecres un cribratge intensiu a Esplugues per detectar contagis de Covid-19

Actualizado: 6 dic 2020

NOTÍCIES ESPLUGUES | CRIBATGE INTENSIU | CORONAVIRUS


El dimecres 25 de novembre, el Departament de Salut posa en marxa al Municipi d’Esplugues de Llobregat un cribratge intensiu per detectar possibles contagis de Covid-19 entre la població més gran de 16 anys, que s’allargarà diverses setmanes.


Es tracta d’una estratègia conjunta en la lluita contra la Covid-19 del Departament de Salut amb l’Atenció Primària Metropolitana Sud de l’Institut Català de la Salut, també amb la col·laboració dels ajuntaments dels municipis i el Servei de Vigilància Epidemiològica.Deutsche Bank propone que los teletrabajadores paguen un impuesto del 5% de su salario

La vacuna Pfizer asegura ser eficaz en un 90% y podría estar disponible para finales de este año

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder


Publicitat


Aquesta estratègia està basada en la intervenció comunitària per poder controlar amb rapidesa la transmissió del virus i trencar les possibles cadenes de transmissió. Als punts de cribratge es faran tests ràpids de detecció a població asimptomàtica de més de 16 anys.


Cal remarcar que les persones que presenten símptomes compatibles amb la Covid-19 i les persones identificades com a contactes d’un cas positiu per Covid-19, hauran de continuar els procediments habituals, fer-se la presa de mostres en el CAP o en el punt extern al CAP que li sigui informat.


El resultat de la prova es donarà al mateix moment (s’obté en 15 minuts) i també es podrà consultar a la plataforma La Meva Salut. Per evitar aglomeracions es remarca que el dispositiu de cribratge massiu estarà en funcionament diverses setmanes. És important presentar la targeta sanitària per facilitar els tràmits i no cal demanar cita prèvia.


El Departament de Salut convida la ciutadania a participar activament en aquestes proves, que es fan per aturar l’extensió del virus i assegurar que persones infectades no el transmetin a altres persones.


Es tracta de detectar el màxim nombre possible de persones infectades, ja que algunes no presenten símptomes i poden, sense saber-ho, transmetre el virus a la seva família, amics i altres persones del seu entorn.


Cal destacar la importància de fer l’aïllament que determinin els professionals sanitaris en cada cas.

 

Acte: Cribatge intensiu a la població

Dia: A partir del 25 de novembre

Hora: De dilluns a divendres de 15 a 20h

Lloc: Casal Cultural Robert Brillas. C. Àngel Guimerà, 38


 

Outlet en ropa de mujer y señora de las marcas Burberry, Caramelo, Twinset, Brunella, Ana Mora, Sita Murt y Joseph Ribkoff.

#Esplugues #cribatge #intensiu #proves #testsràpids #coronavirus #covid19 #detecció #salut

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page