top of page

Coronavirus: SEAT produeix respiradors amb el motor dels eixugaparabrises

NOTÍCIES BAIX LLOBREGAT | CORONAVIRUS | RESPIRADORS

La línia de producció del SEAT Leon de la planta de Martorell al Baix LLobregat ha canviat el seu aspecte. Ara ja no produeix cotxes i s'ha abocat a la fabricació de respiradors amb els motors dels eixugaparabrises per ajudar en la lluita contra el coronavirus.

· Coronavirus i el Plan Marshall de Pedro Sánchez

· Coronavirus: Sant Boi dóna suport a les persones grans que viuen soles

· Reordenació dels Centres de Salut del Baix Llobregat per fer front al CoronavirusCanviar la producció de vehicles a respiradors no ha estat fàcil. Ha estat el fruit d'un intens treball de desenvolupament i en temps rècord. Segons Nicolás Mora encarregat de l'àrea de producció de SEAT Martorell "La motivació de totes les persones que participem en aquest projecte és ajudar de la millor manera que sabem i ho podem fer, que és fabricar en sèrie un artefacte, en aquesta ocasió per salvar vides".

Actualment 150 empleats de diferents àrees de la companyia ja treballen en el model final després de fer 13 prototips previs fins a trobar la solució més adequada per a la seva funció òptima.


Amb engranatges impresos a SEAT, eixos de caixes de canvis i el motor adaptat d'uns eixugaparabrises, el projecte pren forma. L'objectiu era fabricar els respiradors amb la màxima qualitat i el resultat ha estat l'OXYGEN. Dissenyat en col·laboració amb Protofy.XYZ

"Modificar una línia de muntatge que fabrica un sub xassís, una peça de cotxes, i poder transformar-la i fabricar respiradors ha estat un treball ardu en què han estat implicades moltes àrees de l'empresa i ho hem fet en el temps rècord d'una setmana", comenta Sergio Arreciado, de l'àrea d'Enginyeria de Processos de SEAT. Cada respirador compta amb més de 80 components electrònics i mecànics i passa un exhaustiu control de qualitat amb esterilització de llum ultraviolada.


I tot ha estat el resultat d'un treball en equip i la solidaritat de persones, empreses i la total implicació de l'Agencia Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris.

#SEAT #coronavirus #respiradors #solidaritat #crisi

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page