top of page

Coronavirus: La UME de l’exercit s’afegeix a la desinfecció d’equipaments a Viladecans

NOTÍCIES VILADECANS | DESINFECCIÓ | CORONAVIRUS


· Coronavirus i el Plan Marshall de Pedro Sánchez

· Els santboians ens envien missatges de solidaritat per lluitar contra el coronavirus

· Reordenació dels Centres de Salut del Baix Llobregat per fer front al Coronavirus


L'Ajuntament de Viladecans rep ajuda de l'exercit espanyol per al control de la pandemia de coronavirus a Viadecans: La Unitat Militar d’Emergències (UME) ha començat avui a realitzar tasques de desinfecció a Viladecans. Els objectius acordats amb l’Ajuntament han estat el Centre Sociosanitari Frederica Montseny i les dues residències per a la Gent Gran que han sol·licitat aquest servei. Els equips municipals de la neteja continuaran fent tasques de desinfecció a la via pública.Els equips municipals estan formats per dos furgons hidronetejadors i dues màquines escombradores amb pèrtigues de polvorització. Els quatre equips estan utilitzant una dissolució d’hipoclorit sòdic al 0,1% de concentració. Els principals àmbits d’actuació són la neteja de contenidors de residus municipals a la via pública i els voltants dels equipaments més utilitzats, sanitaris, comercials, policials i administratius.

Pel que fa als contenidors, els operaris realitzen la desinfecció mitjançant la neteja a pressió del producte desinfectant cada 3 dies. Els contenidors que utilitzen l’Hospital de Viladecans, la Residència Frederica Montseny i el CAP es netegen amb freqüència diària. Respecte las voltants d’edificis sensibles, es realitza la neteja d’un ampli perímetre i dels accessos de l’Hospital de Viladecans, el CAP Maria Bernades (ambulatori en servei, el Centre Sociosanitari Frederica Montseny, la seu de la Creu Roja, les comissaries dels Mossos d’Esquadra i Policia Local, la Masia Can Palmer (centre operatiu dels serveis socials municipals), la Torre Modolell (seu de l’Ajuntament) i el Servei d’Atenció Domiciliaria (carrer d’Antonio Machado). La freqüència d’aquestes neteges és diària.

Els equips municipals també fan una neteja desinfectant –polvoritzant les voreres amb una dissolució d’hipoclorit sòdic al 0,1%- de zones urbanes d’elevada concentració de comerços d’alimentació, marquesines de parades de bus i estancs. Són carrers de tots els barris de la ciutat i la freqüència de neteja d’aquestes zones és diària.

A més, mitjançant l’empresa adjudicatària del servei de control de plagues urbanes, Ambient Servei, s’estan realitzant desinfeccions dels vehicles de la policia local i dels interiors dels dos locals de serveis socials oberts: la Masia de Can Palmer i el Servei d’Atenció Domiciliaria d’Antonio Machado. El 30 de març es va realitzar la desinfecció d’aquests dos equipaments mitjançant una nebulització aèria controlada de desinfectant d’ampli espectre. Aquest tractament té com a objectiu garantir la seguretat dels treballadors municipals i de les persones assistides.


#coronavirus #desinfecció #viladecans

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page