top of page

Competències digitals contra la bretxa de gènere a Viladecans

NOTÍCIES VILADECANS | FORMACIÓ | DONES


L'ocupació femenina segueix lluitant contra el sostre de vidre i la pandèmia de la covid-19 amenaça, un cop més, que les dones siguin les més afectades per les conseqüències econòmiques.


En ordre de fomentar la igualtat d’oportunitats, Can Calderon acaba de posar en marxa un nou itinerari formatiu per a la millora de les competències TIC especialment pensat per acompanyar a les viladecanenques en la seva recerca de feina i de millora de les condicions laborals: el projecte Ada. Cerrarán bares y restaurantes en Cataluña hasta fin de mes

Madrid se queda confinado y sin puente al declararse el estado de alarma

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder


El projecte Ada s’adreça a dones en situació d’atur majors de 30 anys que es troben en procés de recerca de feina o millora del perfil professional. El programa s’articula a través de tres itineraris formatius per nivells, d’acord amb els coneixements amb les que ja compta l’alumna sobre Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC): 

  • Itinerari Acollida a les TIC: adreçat a dones que no disposen d’habilitats digitals. 

  • Itinerari Acreditació TIC: per a dones que busquen ampliar els seus coneixements i obtenir certificats oficials.

  • Itinerari Amb les TIC és + fàcil: cursos especialitzats per a dones amb coneixements mitjans i alts o que hagin superat l’Itinerari d’Acreditació TIC.


El primer nivell s’imparteix actualment en mode presencial per garantir l’adquisició dels coneixements essencials en matèria ofimàtica amb una tutora que atén a l'instant els dubtes que puguin sorgir. 


La primera edició de la formació ja està en marxa, però al mes de gener es tornarà a obrir la convocatòria. Podeu fer-ne seguiment a la pàgina del projecte.

 

Outlet en ropa de mujer y señora de las marcas Burberry, Caramelo, Twinset, Brunella, Ana Mora, Sita Murt y Joseph Ribkoff.

#viladecans #dones #formació #feina

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page