top of page

Setze clubs esportius de Sant Boi diposaran d'un protocol intern contra l'assetjament sexual

NOTÍCIES SANT BOI | ASSETJAMENT SEXUAL | ESPORT

 

Publicidad

 

Setze clubs esportius de Sant Boi elaboren un protocol contra l'assetjament sexual i per raó de sexe. Durant el mes de març han participat en una acció formativa i de sensibilització, organitzada per l'Ajuntament, sobre les violències sexuals que afecten el món de l'esport.


La formació rebuda els ha ajudat a iniciar la redacció del protocol, que les entitats donaran a conèixer i aplicaran internament durant el segon trimestre d'enguany.Ets un professional de la salut? Volem escoltar la teva veu! Participa en el projecte Respond

Reducció de les ràtios de P3 com un primer pas cap a la millora de la qualitat educativa a Sant Boi

Salut comença a instal·lar a l’Àmbit Metropolità Sud els mòduls de suport a l’atenció primària


L'any 2020, l'Ajuntament de Sant Boi va incloure als convenis de col·laboració amb les entitats esportives una clàusula destinada a prevenir, detectar i abordar les violències sexuals en l'àmbit de l'esport. Mitjançant aquesta clàusula, cada club es comprometia a elaborar i aplicar un protocol intern "per assolir un entorn esportiu més segur i saludable" i "lliure de violències masclistes i lgtbifòbiques".


Durant el mes de març, personal dels equips tècnics i directius de setze entitats de Sant Boi, pertanyents a dotze disciplines esportives, han participat en un curs sobre aquesta temàtica.


La primera part del curs tenia una intenció sensibilitzadora. A la segona part s'han proporcionat eines per elaborar els protocols interns.Ara les entitats ja han iniciat l'elaboració d'aquests documents i, un cop finalitzats, el pas següent serà donar a conèixer els protocols i aplicar-los al seu entorn. Cada club comptarà amb una persona delegada de protecció que actuarà com a referent per a l'aplicació del protocol.


El passat mes de novembre, en el marc de les activitats del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones (25-N), l'Ajuntament de Sant Boi va difondre un vídeo de conscienciació contra les violències sexuals que diverses entitats de la ciutat van compartir per donar visibilitat a aquesta problemàtica.


#SantBoi #assetjamentsexual #esport #clubs #protocols #violènciasexual #visibilitzar #dones

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page