top of page

Centre Auditiu Llobregat: Recolzem families amb persones que pateixen pèrdues auditives

NOTÍCIES SANT BOI/BAIX LLOBREGAT | SALUT | CENTRES AUDITIUS


Les persones que comencen a tenir els primers símptomes de pèrdua auditiva tendeixen a ocultar-los per por al rebuig i a admetre que les seves capacitats físiques estan minvant.


Aquestes són reaccions molt humanes i comprensibles, per això és convenient tenir molta sensibilitat amb els comentaris que fem així com evitar fer servir expressions negatives, encara que siguin el reflex de la realitat, no faran més que agreujar la situació del nostre conegut o estimat.


Persones que pateixen pèrdues auditives

Hem de ser conscients de la gran dificultat que suposa per a la persona que està patint pèrdua auditiva donar el primer pas.


Així doncs tots els nostres esforços han d'anar adreçats a acceptar amb naturalitat la nova realitat per normalitzar-la. Igual que fem quan ens trobem davant de pèrdues de l'agudesa visual.


Diversos estudis han demostrat que les reiterades recomanacions per part dels éssers estimats, així com l'ús quotidià d'estímuls positius, constitueixen les principals raons perquè les persones amb pèrdues d'audició accedeixin a reconèixer obertament la seva situació i donar el primer pas per dirigir-se a un centre auditiu i trobar una solució.


El millor que podem fer els familiars és parlar obertament amb el nostre ésser estimat, de manera tranquil·la, clara i comprensiva. I seguidament cercar curosament un especialista o centre audiològic que ens ofereixi suficients garanties i els beneficis d'un tractament audiològic adequat.


Per descomptat, si teniu qualsevol dubte, al Centre Auditiu Llobregat, com a líders a Sant Boi en tractaments audiològics, trobareu respostes concretes a les vostres incerteses.


Centre Auditiu Llobregat sempre al seu costat. Demana'ns més informació>>

Centre Auditiu a Sant Boi

#centreauditiu #audició #audiòfons

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page