top of page

El cementiri de Viladecans es prepara per viure un dia de Tot Sants segur

NOTÍCIES VILADECANS | CEMENTIRI |TOT SANTS | COVID-19


La celebració de Tots Sants aquest any anirà acompanyada de mesures per prevenir la COVID-19. El cementiri torna a obrir les portes en horari especial de visita de 9 a 20 h entre el 24 d'octubre i l'1 de novembre, però ho farà amb condicions especials.Cerrarán bares y restaurantes en Cataluña hasta fin de mes

Madrid se queda confinado y sin puente al declararse el estado de alarma

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder


L’aforament serà de 800 visitants al cementiri vell i 170 al cementiri nou; els grups no podran excedir les 6 persones i les estades hauran de ser de 20 minuts màxim. A més, s'hauran de complir les ja habituals mesures de contenció del virus per accedir al recinte: ús de mascareta, distància de seguretat de 2 metres i rentat de mans abans i després de l'accés.


A l'entrada del cementiri es col·locarà gel hidroalcohòlic i al llarg del mateix s'instal·larà cartelleria recordant les recomanacions de contenció de la Covid. Per tal d'evitar la concentració de persones, enguany no es realitzarà la pregària de difunts. Així mateix, es recomana fer la visita en els dies anteriors i posteriors a l'1 de novembre amb el mateix objectiu.


Totes aquestes mesures són susceptibles de canviar si així ho disposa la Generalitat i altres organismes sanitaris competents.TRANSPORT ESPECIAL


Els dies 24 i 31 d’octubre, i 1 de novembre, com és habitual, el Vilabús 1 i 2 faran un recorregut especial de Tots Sants.


El Vilabús 1 tindrà sortides cada hora des de Miguel de Cervantes-Can Guardiola, entre les 11 i les 18 hores, i des del Cementiri, entre les 10.30 i les 18.30 hores.


També el Vilabús 2 comptarà amb sortides cada hora, des de Can Palmer, entre les 10.30 i les 17.30 i des del Cementiri, entre les 11 i les 18 hores

 

Outlet en ropa de mujer y señora de las marcas Burberry, Caramelo, Twinset, Brunella, Ana Mora, Sita Murt y Joseph Ribkoff.

#viladecans #cementiri #totsants #covid19 #coronavirus #mesures

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page