top of page

Celebració del Dia Mundial de la Infermeria enmig de la crisi del coronavirus

NOTÍCIES SANT BOI | CORONAVIRUS | SALUT


Sota el lema “Una veu per liderar: portant el món cap a la salut”, aquest 12 de maig se celebra el Dia Internacional de la Infermeria coincidint el bicentenari del naixement de Florence Nightingale, precursora de la infermeria moderna.

Enguany, el Dia Internacional de la Infermeria se celebra enmig de la crisi sanitària per la covid-19, una situació inèdita per a tothom, que ha implicat una alta complexitat en la pràctica sanitària. Tanmateix, aquestes circumstàncies sobrevingudes han fet aflorar especialment valors com l’hospitalitat i el respecte cap a les persones.


Les agències de viatge volen retornar els diners als seus clients

Són segures les mascaretes de roba?

África Lorente fundadora del PSC de Castelldefels muere a los 65 añosSegons responsables del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu a Sant Boi “Durant aquesta crisi, l’equip d’infermeria ha tingut en compte les preferències dels pacients i de les seves famílies, els han acompanyat en tot el procés assistencial, de manera especial en situacions de final de vida; una tasca que han desenvolupat amb eines de suport a la decisió i la gestió clínica basades en l’evidència".


"Una suma d’esforços de manera transversal amb la resta de professionals de l’organització, sense desviar-se d’un objectiu comú: tenir cura de la salut de les persones ateses.

#SantJoanDeDeu #ParcSanitari #coronavirus #SantBoi #Infermers #infermeres

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page