top of page

La Carpeta Ciutadana de Viladecans es renova per oferir nou serveis

NOTÍCIES VILADECANS | SEU ELECTRÒNICA | TRÀMITS

 

Publicidad

 

La carpeta ciutadana ha incorporat millores per facilitar-ne l'accés i noves funcionalitats per ampliar els seus serveis cap a la ciutadania. Amb l'actualització d'aquest mes de desembre, qualsevol ciutadà o ciutadana de Viladecans hi pot accedir sense registre, com ja es va fer a la Seu Electrònica, mitjançant la plataforma d'autenticació Vàlid, que permet l'accés amb una gran varietat de certificats electrònics.


A més, gràcies al seu nou disseny 'responsive' l'entorn és usable també des de telèfons mòbils i tauletes si s'hi té instal·lat un certificat com l'Idcat Mòbil.Los efectos secundarios que la vacuna contra la covid-19 puede provocar

L'Abraçada (El Abrazo) se emitirá por TV3 el próximo 12 de Enero en Curtcircuit33

Los niños podrían ser los más afectados por la nueva cepa del coronavirus


Com a oficina virtual del ciutadà o ciutadana, la carpeta ciutadana és un espai personal on l'usuari té accés als tràmits i gestions realitzats amb l'Ajuntament tan física com electrònicament, de manera que pot consultar l'estat de les seves anotacions al registre municipal.


En aquest espai, a més, qualsevol viladecanenc o viladecanenca pot consultar i modificar les seves dades personals, consultar la seva informació padronal i, com a novetat, obtenir volants d'empadronament.


Pel que fa a la gestió tributària, a més, permet al ciutadà o ciutadana accedir als seus rebuts pagats, pendents de cobrament, etc. i consultar el calendari fiscal per tal de fer un seguiment transparent de les seves obligacions fiscals municipals.


Les persones jurídiques també poden accedir a la seva informació, com els registres d'entrada i sortida, o la fase i estat de tramitació dels seus expedients sempre que comptin amb un certificat de representació.


A més, la carpeta ciutadana ara inclou l'eina "Portasignatures" a través de la qual una persona física o jurídica pot requerir a una altra persona física o jurídica una signatura digital sense sortir de l'entorn segur de l'Ajuntament.


Amb la implementació de la plataforma VALID a la Seu Electrònica i a la Carpeta Ciutadana, la ciutadania pot tramitar àgilment amb els certificats habituals com són el DNI electrònic, el Ceres de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre o l’idCAT, i a més, amb altres més còmodes d’adquirir per a la usuaria o usuari com el Sistema Cl@ve o l'idCAT mòbil.


Aquest últim, l'idCat mòbil, pot obtenir-se amb gran facilitat en només 5 minuts i fent servir la targeta sanitària, el DNI i el telèfon mòbil personal.


#viladecans #carpetaciutadana #SeuElectrònica #CertificatsElectrònics #telèfonmòbil #tauletes #idCAT #oficinavirtual #tràmits #gestions #GestióTributària #rebuts #DNI

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page