top of page

“Escoles Públiques de Qualitat És Clar”, campanya de suport a la Xarxa d’Escoles Públiques de Gavà

NOTÍCIES GAVÀ | ESCOLES PÚBLIQUES | JORNADES DE PORTES OBERTES

 

Publicidad

 

L’Ajuntament de Gavà ha engegat la campanya “Escoles Públiques de Qualitat És Clar” encaminada a posar en valor la Xarxa de Centres Públics de la ciutat. Les diferents escoles compten amb projectes engrescadors i innovadors.


L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, ha volgut agrair a tota la comunitat educativa el seu esforç i les hores de treball per “oferir als infants i joves les màximes oportunitats i evitant que ningú quedi enrere i contribuint així a construir societats futures formades i amb esperit crític”.Los efectos secundarios que la vacuna contra la covid-19 puede provocar

El precio del gas y la luz se disparan en España, situándose en los más caros de toda Europa

Los niños podrían ser los más afectados por la nueva cepa del coronavirus


La campanya s’ha presentat coincidint amb les jornades de portes obertes, organitzades per les escoles amb l’objectiu que les famílies puguin conèixer presencialment el projecte educatiu del centre, l’equip directiu, el professorat i les instal·lacions.


S'organitzaran tenint en compte les mesures de seguretat i higiene que estableixen les autoritats sanitàries. Les visites seran amb cita prèvia per assignar torn a les famílies, de manera individual o fins a 10 persones, de tal manera que s’eviti la presència simultània de famílies de grups diferents abans, durant i després de cada torn.


La regidora d’Educació, Mercé Campodarve ha explicat que “les escoles han actualitzat les seves pàgines web per tal que les famílies puguin conèixer els seus projectes i fer una visita virtual. Recomano que ho facin i, si desprès tenen dubtes poder aclarir-les durant la visita al centre. Així mateix, a la pàgina web de l’Ajuntament podran trobar la informació sobre tot el procés de preinscripció”.


D’altra banda, s’han programat dues xerrades, el dies 8 i 10 de març, a la biblioteca Josep Soler Vidal a les 18 hores adreçades principalment a les famílies amb fills i filles que han de començar P3 i 1r d’ESO.


Pel que fa a la preinscripció escolar per al curs 2021-2022, a primària serà del 15 al 24 de març, i a secundària, del 17 al 24 de març. Com ja va succeir l’any passat, el procés es farà de manera telemàtica.


Campodarve ha explicat que “l’Oficina Municipal d’Escolarització, OME, farà un recolzament als centres educatius atenent en horari de tarda a les famílies per tal d’ajudar-les en els tràmits i també poder resoldre els dubtes que puguin tenir”.


Les famílies que necessitin adreçar-se a l’OME han de demanar cita prèvia al telèfon 93 263 92 60 o bé enviar un correu a xarxagavaeduca@gava.cat.


#Gavà #escoles #públiques #campanya #suport #joves #nens #pares #professorat #centreeducatiu #jornades #portesobertes #xerrades

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page