top of page

Una cadira de rodes innovadora, projecte guanyador de la segona edició de Sant Boi Talent

Actualizado: 20 oct 2020

NOTÍCIES SANT BOI | FORMACIÓ | TALENT


Aquest passat dijous es van donar a conèixer, en una gala final en format telemàtic, els equips guanyadors de la segona edició de Sant Boi Talent. Han estat finalistes 20 equips (40 alumnes), d'un total de 450 nois i noies, alumnat de secundària i batxillerat de la ciutat. La iniciativa, creada i dirigida per Talent Factory i impulsada per l'Ajuntament de Sant Boi, té com a objectiu fomentar entre els i les estudiants els valors de l'emprenedoria.Cerrarán bares y restaurantes en Cataluña hasta fin de mes

Madrid se queda confinado y sin puente al declararse el estado de alarma

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder

Projectes guanyadors

  • El projecte guanyador ha estat GIMA, presentat per Maite García i Gisela Mészáros,del col·legi Sant Josep. Es tracta del disseny d'una cadira de rodes innovadora que ofereix total autonomia per a persones amb mobilitat reduïda. Les joves han comptat amb l'ajuda del seu mentor, Davit Civit, d'Agesem.

  • El segon premi ha estat per My friend TINA (Technological Innovated Neutral Adviser), presentat per Irati Barragán i Jana Valle, de l'escola Llor. El projecte desenvolupa la idea d'un robot adaptat a les necessitats de persones amb trastorn d'autisme. La seva mentora ha estat Maria Jesús Martín, d'AV Intram.

  • El tercer classificat ha estat Ghostling, un aplicatiu adreçat als i les joves per detectar i oferir suport en casos d'assetjament escolar (bullying) a les escoles i instituts. El projecte ha estat presentat per Laura Delgado i Lucía Rañé, de l'Institut Rubió i Ors. El seu mentor ha estat Albert Nadal, de BMW.


Premis

  • El primer premi consisteix en un viatge a Silicon Valley per visitar les empreses més importants en els sectors més innovadors.

  • L'equip guanyador del segon premi viatjarà a Brussel·les per conèixer les institucions europees i el món de l'emprenedoria de la ciutat.

  • Mentres que les terceres classificades faran una visita a l'ecosistema emprenedor de Barcelona.


Si les condicions sanitàries ho permeten, els viatges es realitzaran l'any que ve.


L'alcaldessa lliurarà presencialment els premis als equips guanyadors el 28 d'octubre.

 

Outlet en ropa de mujer y señora de las marcas Burberry, Caramelo, Twinset, Brunella, Ana Mora, Sita Murt y Joseph Ribkoff.

#santboi #formació #talent

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page