top of page

Els Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang sumen esforços per aconseguir 5.000 donacions

NOTÍCIES SANT BOI | DONACIÓ DE SANG | SOLIDARITAT

 

Publicidad

 

Els Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits organitzen la campanya “Els Bombers t’acompanyen a donar sang”, que es farà durant tot el mes de març per aconseguir el màxim nombre de donacions abans de Setmana Santa.Ets un professional de la salut? Volem escoltar la teva veu! Participa en el projecte Respond

Reducció de les ràtios de P3 com un primer pas cap a la millora de la qualitat educativa a Sant Boi

Salut comença a instal·lar a l’Àmbit Metropolità Sud els mòduls de suport a l’atenció primària


La imatge d’aquesta nova edició s’ha fet a Amposta, unint bombers i els professionals del Banc de Sang. Aquesta edició compta amb el màxim nombre de parcs de bombers implicats, 50 centres que difonen més de seixanta campanyes en 44 municipis.


Tots els esforços, per assolir un mateix objectiu, sumar més de 5.000 donacions de sang en les setmanes prèvies a Setmana Santa, quan la donació de sang baixa al voltant del 25%. Per tal d’assegurar que es mantenen les reserves.


S’ha creat un portal especial donarsang.gencat.cat/bombers des d’on es pot reservar hora per participar en les campanyes emmarcades “Els Bombers t’acompanyen a donar sang”.


Donat que no es poden fer les habituals exhibicions i activitats dinamitzades per bombers a peu de carrer, els donants es podran fer una fotografia amb una figura de bomber a mida real.


La iniciativa engegada fa sis anys pel col·lectiu Bombers amb cor compta amb la destacada col·laboració dels ajuntaments, que també s’han implicat en la realització de la campanya amb la cessió d’espais a tots els municipis.


L’edició d’enguany comptarà amb un altre component solidari a més de la donació de sang. Tots els donants rebran com a reconeixement al seu altruisme una Polsera Candela i contribuiran, d’aquesta manera, a la recerca del càncer infantil que l’associació Polseres Candela recolza des de 2013 en projectes a l’Hospital Sant Joan de Déu o el l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron. Podeu trobar més informació a Pulserascandela.com


Per donar sang a les campanyes amb el suport de Bombers cal reservar hora a >> Donarsang.gencat.cat/Bombers


#SantBoi #BancdeSang #Bombers #donació #sang #bombersambcor #SetmanaSanta #recerca #càncer #infantil #solidaritat

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page