top of page

El Govern de la Generalitat aconsella jugar el Barça- Nàpols a porta tancada

Actualizado: 9 abr 2020

NOTÍCIES GENERALITAT | ESPORT | BARÇA | CORONAVIRUS


Així ho han recomanat aquest matí representants dels departaments de Salut, d’Interior i de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física, en una reunió que han mantingut amb representants del club blaugrana, emmarcada en el Pla d'actuació del PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc.El secretari de Salut Pública, Joan Guix, ha explicat que la situació epidemiològica per coronavirus SARS-CoV-2 en el conjunt d’Europa “ha canviat notablement en els darrers dies, amb un creixement de casos i d’aïllaments que era esperat”. Això obliga que, “per principi de precaució en l’estratègia de contenció que estem seguint”, es prenguin mesures com aquesta. A més, Guix, ha ampliat que aquest partit comporta la situació afegida de la procedència dels aficionats que podrien acompanyar l’equip italià a Barcelona.


Arran de l’epidèmia del coronavirus el telèfon 061 Salut Respon està rebent una allau de trucades i ha crescut de manera extraordinària els últims dies (ahir es van rebre prop de 18.000 trucades). Per aquest motiu el sistema de salut de Catalunya ha elaborat un TEST com a nova eina que permet, de manera molt ràpida i senzilla, conèixer si es compleixen els criteris d’infecció per coronavirus, i si cal trucar o no al 061.


Enllaç al test >>>

 

D’altra banda el Govern Central de la Nació aprovarà dijous vinent, en un Consell de Ministres extraordinari, el "pla de xoc" de mesures de caràcter econòmic per fer front a l'impacte del coronavirus en empreses i treballadors, que seran "puntuals, transitòries i proporcionades a l'estatus sanitari de cada moment ", segons ha indicat la ministra d'Hisenda i portaveu de Govern, María Jesús Montero, en acabar la reunió de Consell de Ministres d’avui.


#coronavirus #futbol #Napols #Barça

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page