top of page

El Baix Llobregat recolza les empreses de Turisme de Reunions i suspèn la quota de 2020

Actualizado: 18 dic 2020

NOTÍCIES BAIX LLOBREGAT | TURISME DE REUNIONS | QUOTA 2020

 

Publicidad


En una jornada amb més de 30 empreses del sector de turisme de reunions, la Consellera de Turisme del Baix Llobregat, Gemma Rodríguez, ha confirmat la suspensió de la quota de participació de l’any 2020 a les empreses adherides en el programa "Baix Llobregat Convention Bureau" del Consorci de Turisme, entenent la difícil situació que estan passant a causa de la reducció de la seva activitat.Deutsche Bank propone que los teletrabajadores paguen un impuesto del 5% de su salario

La vacuna Pfizer asegura ser eficaz en un 90% y podría estar disponible para finales de este año

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder


Així mateix, durant aquest any s’ha treballat en mesures i iniciatives per recolzar al sector, i s’ha fet una important inversió en accions donant-los el màxim de visibilitat per a la promoció i fidelització de clients, en l’organització de jornades i sessions de formació.


També ha estat necessari establir canvis en les dinàmiques de treball i els serveis que ofereix el Consorci amb una finalitat molt clara: transmetre seguretat a les empreses i organitzadors d'esdeveniments amb la vista posada en el futur.


A més, el Consorci de Turisme ha presentat el pla d’accions 2021 per a la reactivació del sector de turisme de reunions de la comarca, en una jornada híbrida a l’hotel Playafels de Castelldefels.


Els objectius d’aquest pla es centren en accions per a l’adaptació al context Covid-19, redefinint la captació dels targets, incrementant les accions de comunicació per donar màxima visibilitat a les empreses com a destinació segura per a l’organització d’esdeveniments i reunions, així com accions per fomentar la col·laboració i cocreació entre empreses membres d’aquest programa.


Seguidament desprès de la presentació, ha tingut lloc una sessió de formació centrada en la comunicació i màrqueting online al sector de reunions, enfocada a adquirir coneixements sobre les oportunitats de comunicació, i accions recomanables en el context actual.


#baixllobregat #turisme #turismedereunions #empreses #suspensió #quota #ConventionBureau #ConsorcideTurisme #mesures #iniciatives #màrqueting #covid19

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page