top of page

Entrevistem l’Amadeu Alemany sobre el llibre “Històries Confinades” de Sant Boi

Actualizado: 21 jul 2020

NOTÍCIES SANT BOI | CONFINAMENT | CULTURA


Històries confinades. Relats, poemes i il·lustracions santboians del coronavirus (editorial Alda Talent) és un llibre que ha sorgit com un homenatge a les víctimes del Covid-19 i com una aposta per la cultura en temps de crisi. És un tribut a les dones i homes d’aquest país, als qui ho van patir més, als qui ho van combatre per tenir cura dels altres, als qui ens van deixar, i també a la gent de les arts i de la cultura, que un cop més també s’han endut la seva fuetejada.


Dispositiu de mesures de seguretat per anar a la platja de Gavà aquest estiu

La Cripta de Gaudí de la Colònia Güell reobre amb un 50% de descompte

Gavà reubicarà les activitats de Can Torelló davant la possible contaminació de la instal·lació


Es tracta d’un recull de relats i de poemes en català i en castellà, amb una presència molt important d’il·lustracions i de fotografies. En total, hi ha participat 19 autors i autores santboians. Totes les històries giren al voltant d’una mateixa temàtica: el confinament i els efectes de la pandèmia. La ciutat de Sant Boi de Llobregat n’és la gran protagonista, el context en el qual majoritàriament es mouen els personatges. Una manera d’explicar el present a través de l’art, de deixar imprès un moment històric que ha marcat les vides de tots nosaltres.


El llibre consta d’un pròleg de l’Alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, la Lluïsa Moret Sabidó. Els autors i autores que han participat són: Mikel Martín, Montse Comas, Alfredo Segarra, Àngels Almazán, Germà Terol, Cysko Muñoz, Judit Fernández, Joan Aldavert, Laia Gimeno, Carles Rossell, Núria Salán, Nati Comas, Vicente Corachán, Jaume Farrés, Emilio Moreno, Raquel Gu, Maite Moreno, Toni Carbos i Amadeu Alemany.

Aquest projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, la Diputació de Barcelona, Naeko i Panet.

El llibre es repartirà gratuïtament a partir del proper 23 de juliol de 2020 als forns de pa que Panet té ubicats a la ciutat de Sant Boi de Llobregat.


Publicitat


#coronavirus #HistoriesConfinades #SantBoi #Cultura #Relats #Poesia #Il·lustració #Confinament

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page