top of page

Gavà continua donant suport a la pagesia local per garantir la seva supervivència

Actualizado: 16 nov 2020

NOTÍCIES GAVÀ | ACTIVITAT AGRÍCOLA | PAGESIA


L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez i el president de la Cooperativa Agropecuària de Gavà, Josep Pañella han signat un conveni de col·laboració per a la promoció i defensa de la pagesia com un dels actius econòmics del municipi.


En el marc d’aquest acte, Sánchez ha afirmat que “reitero el meu suport a la pagesia local, continuaré prioritzant i reivindicant aquelles actuacions necessàries per Gavà que han de garantir el futur i la continuïtat de l’activitat agrícola”.Cerrarán bares y restaurantes en Cataluña hasta fin de mes

La vacuna Pfizer asegura ser eficaz en un 90% y podría estar disponible para finales de este año

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder

Per l’alcaldessa “la pagesia necessita el suport institucional per garantir la supervivència d’una activitat complexa, que està patint els efectes del canvi climàtic i unes tempestes que es produeixen més sovint i amb una major intensitat”.


És per això que “cal abordar amb el sector i de la mà d’altres administracions aquestes actuacions per garantir que aquesta activitat econòmica sigui productiva i sostenible per la gent que s’hi dedica”.


De la seva banda, el president de la cooperativa Agropecuària, Josep Pañella coincideix en la necessitat de dur a terme actuacions necessàries per al sector.


Ha asegurat que “les intervencions s’han de fer ja, no podem esperar més, calen solucions immediates per assegurar l’activitat agrícola i assegurar la celebració de la Fira d’Espàrrecs. Nosaltres seguirem treballant i lluitant per mantenir-la, perquè no la volem perdre”


L’acord estableix la concessió d’un ajut de 34.000 euros per finançar les activitats, actuacions i programes que la cooperativa desenvolupa de forma directa o indirecta.


Principalment, es destinarà a la dotació d’infraestructures i/o recursos materials o tècnics necessaris amb la finalitat de garantir el futur de l’agricultura en la nostra zona agrícola. Així mateix, es destinaran recursos a potenciar el cultiu tant de l’espàrrec com del calçot de Gavà.

 

Outlet en ropa de mujer y señora de las marcas Burberry, Caramelo, Twinset, Brunella, Ana Mora, Sita Murt y Joseph Ribkoff.

#Gavà #activitat #agrícola #pagesia #conveni #cooperació #canviclimàtic #calçot #espàrrec

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page