top of page

Nous ajuts municipals per a projectes culturals i centres de formació artística de Sant Boi

NOTÍCIES SANT BOI | AJUTS MUNICIPALS | FORMACIÓ ARTÍSTICA

 

Publicidad

 

L'Ajuntament ha obert una nova convocatòria d'ajuts destinats al sector cultural de Sant Boi. L'acció s'inscriu en el pla de xoc que des de l'inici de la pandèmia dona suport a la reactivació social i econòmica de la ciutat i als sectors més afectats per les mesures de contenció.Los efectos secundarios que la vacuna contra la covid-19 puede provocar

El precio del gas y la luz se disparan en España, situándose en los más caros de toda Europa

Los niños podrían ser los más afectados por la nueva cepa del coronavirus


La nova convocatòria, oberta fins al 31 de març , compta amb una dotació inicial de 19.000 euros i preveu com l'anterior dues línies de subvenció adreçades, per una banda, a les escoles i acadèmies de formació artística i, per l'altra, a la realització de nous projectes culturals amb impacte social i econòmic a la ciutat.


En una primera convocatòria, l'estiu passat, l'Ajuntament ja va concedir ajuts per un valor global de 31.000 euros.


La cultura és un dels sectors que més han patit les conseqüències de la situació sanitària generada per la Covid-19. L’Ajuntament ha mantingut un contacte permanent amb el sector, considerat clau per a l’economia global de la ciutat i com a eina d'educació i cohesió social. Fruit del coneixement directe de les necessitats existents, s'han posat en marxa diverses accions de suport.


Les activitats culturals s'han mantingut quan les dades epidemiològiques ho han permès i, sobretot, s'han buscat alternatives virtuals a les programacions festives i culturals habituals del municipi.


A més, en tot moment s'han invertit recursos per encarregar productes culturals a operadors locals i s'ha prioritzat la contractació de persones de Sant Boi vinculades al sector creatiu i a les professions que en depenen.


Gràcies a aquest criteri, el 90% de les despeses facturades pel Departament de Cultura de l'Ajuntament durant l'any 2020 van tenir com a destinatàries persones, entitats o operadors amb seu fiscal a la ciutat.


El sector cultural també ha pogut beneficiar-se de les convocatòries del Programa Futur, que promovia actuacions de digitalització i diversificació de negocis , entre altres.


Tota la informació aquí >> Sol·licituds


#SantBoi #ajuts #municipals #cultura #projectes #formació #artística #reactivació #social #econòmica #suport

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page