top of page

L’Oficina d'Ajuts Empresarials arrenca amb força a Viladecans

NOTÍCIES VILADECANS | AJUTS EMPRESARIALS | PLA REACTIVACIÓ LOCAL

 

Publicidad

 

Cada setmana 25 negocis locals reben el suport de l'Oficina d'Ajuts Empresarials, que l’Ajuntament va posar en marxa a l’octubre, per tal de rebre alguna ajuda pública.


Aquest va ser el balanç dels primers dos mesos i mig del servei, creat en el marc del Pla de Reactivació Local per facilitar que les persones empresàries, autònomes i emprenedores accedeixin a ajudes impulsades per qualsevol administració per pal·liar l’impacte de la COVID en la seva activitat.Los efectos secundarios que la vacuna contra la covid-19 puede provocar

El precio del gas y la luz se disparan en España, situándose en los más caros de toda Europa

Los niños podrían ser los más afectados por la nueva cepa del coronavirus

L’Oficina ofereix un servei integral, des de l’informació dels recursos a l’abast al suport a la tramitació d’ajudes, per tal d’evitar que els possibles costos de gestió associats a aquesta facin defallir les empreses d’intentar obtenir suports econòmics.


Així és vol ajudar a que les empreses puguin mantenir la seva activitat, compensant les pèrdues o impulsant plans de recuperació o reorientació de l’activitat que les mantinguin viables i competitives.


Fins al 15 de desembre, l’Oficina va atendre una mitjana de 30 consultes setmanals per part d’empreses i va fer una àmplia tasca de difusió de l'existència d'ajuts d'interès –basada en la proximitat i el coneixement del teixit econòmic local–, tot contactant per iniciativa pròpia amb negocis, realitzant més de 400 gestions.

Consulta el Pla de Reactivació Local i descobreix els seus eixos principals


#Viladecans #ajutsempresarials #negocislocals #empresaris #autònoms #emprenedors #impacteCovid #ReactivacióLocal #tramits #ajudes #suportseconòmics

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page