top of page

Acord amb els paradistes a Viladecans per reduir de la taxa del Mercat Setmanal

NOTÍCIES VILADECANS | MERCAT SETMANAL | TAXA D'ÚS

 

Publicidad

 

El Mercat Setmanal de Viladecans també rebrà ajuda per fer front a la crisi del coronavirus. Després d'un seguit de negociacions, Ajuntament i paradistes han arribat a un acord perquè aquests últims vegin significativament reduïda la taxa d'ús del mercat, havent de pagar, finalment, només la part corresponent entre l'1 de gener i el 10 de març, prèvia a l'estat d'alarma.Deutsche Bank propone que los teletrabajadores paguen un impuesto del 5% de su salario

La vacuna Pfizer asegura ser eficaz en un 90% y podría estar disponible para finales de este año

Sant Boi possa en marxa nous ajuts a famílies i joves en forma de targeta moneder


L'acord arriba just després de tot un any de restriccions continuades a causa de la pàndemia de la COVID-19, durant el qual els i les paradistes no han pogut exercir la seva activitat, però sí s'han vist obligats a continuar pagant la taxa d'autònoms i fer front a tot de despeses.


Així doncs, amb aquesta exempció tributària parcial, podran començar a fer front a les pèrdues patides al llarg del 2020, durant el qual s'han succeït les diverses restriccions sobre l'espai públic que han limitat els seus guanys.


El Mercat Setmanal de Viladecans ja ha recuperat la seva activitat, en els seus horaris habituals dels dimecres de 9:00 a 14:00 hores.


#Viladecans #Mercat #Setmanal #reduir #taxa #autònoms #pèrdues #crisi #coronavirus

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page