top of page

El 8M se celebra a Sant Boi amb una campanya reivindicant el paper de les dones referents

Actualizado: 5 mar 2021

NOTÍCIES SANT BOI | DIA INTERNACIONAL DE LES DONES | REFERENTS

 

Publicidad

 

Per celebrar el Dia Internacional de les Dones, l'Ajuntament de Sant Boi convida la ciutadania a publicar a @igualtatsantboi (amb el hashtag #LaMevaReferent) fotografies, vídeos, cites o gestes de les seves dones referents.


Aquesta campanya vol visibilitzar dones anònimes o conegudes que han estat importants per haver deixat una empremta personal o professional a les vides d'altres persones.Pedro Sánchez anuncia 11.000 millones en ayudas para el sector del turismo, la hostelería y pymes

El encarcelamiento del rapero Pablo Hasél provoca manifestaciones en toda España

Comença la segona fase del procés de vacunació a Sant Boi amb les persones d’alta dependència


És una de les tres campanyes reivindicatives que s'organitzen enguany a Sant Boi al voltant de les commemoracions del 8-M.


Una altra és #VisibilitzemLaCura, un reconeixement col·lectiu als treballs de cura, remunerats i no remunerats, majoritàriament fets per dones, imprescindibles per a la vida i sovint invisibilitzats i menystinguts socialment i econòmicament.


La tercera campanya és #Noetquedisenrere , que vol conscienciar sobre la bretxa digital de gènere i fomentar la igualtat d'oportunitats mitjançant l'ús de les eines digitals.


Les accions per commemorar el Dia Internacional de les Dones a Sant Boi seran aquest cop en format virtual a causa de la situació sanitària, majoritàriament a les xarxes socials.


La programació inclou, al llarg del mes de març, activitats com la lectura 'on line' del manifest commemoratiu (8 de març, 19 hores, @igualtatsantboi) o les projeccions de la pel·lícula 'Mary Shelley' (sobre la creadora del personatge de Frankenstein) i del film infantil "Àgata, la meva veïna detectiva".


Les campanyes i les activitats mostraran un cop més el compromís de Sant Boi, ciutat feminista, amb la igualtat de gèneres. Des de fa anys, l'Ajuntament i el Consell Municipal de Dones organitzen conjuntament la programació del 8-M per recordar queda molt camí per recórrer i posar de manifest les situacions de desigualtat existents a la societat i la necessitat de fer-les visibles perquè les coses canviïn.


Veure la >> Programació

Veure la >> Presentació de l'alcaldessa


#SantBoi #8M #DiaInternacionaldelesDones #dones #referents #visibilitzar #reivindicar #campanya #online #manifest #igualtat #gènere #desigualtat #feminisme

0 comentarios

REGISTRA'T PER SER EL PRIMER EN REBRE LES NOVES NOTÍCIES DE LA NOSTRA WEB

bottom of page