Caràkter es un mitjà de comunicació plural y gratuit, amb un clar objectiu: donar veu a persones com la Chelo, la Maria, en Joan, el Miquel… Donar un papel protagonista als actors de repart, als ciutadans fins ara anònims que destaquen per manifestar hàbits que serveixen per a escriure aquest guió de la crónica diària que és, l’existència.
Dins d’aquesta secció de premsa gratuita anomenada “Ciutadans” oferim un punt de vista alternatiu de l’actualitat del Baix Llobregat. Una constant renovació d’idees i mecanismes per a convertir-se en una eina d’acció social. Carácter és un “micro obert” a la lliure opinió. Caràkter es fonamenta en la sabiduria de que, hi ha que neixer cada dia per poder vivir cada dia.
La nòria no cesa mai de girar. Com va dir Woody Allen: “ M’interessa el futur perque és el lloc on passaré la resta de la meva vida”. Des d’aquí pensem que el futur s’escriu amb les mans de tots.Si ets ciutadà, tens coses interessants que contar i penses que ténen caràkter, pots covertir-te en portada del magazine. Escriu-nos amb les teves dades i explica’ns breument més de tu.

Més noticies