¿Cuando debes...

El implante es una raiz artificial, generalmente...

Escoltar és pensar...

Escoltem amb el cervell, no amb les oïdes...

La vida es energía...

Albert Einstein expuso que la energía y la materia están...


Joan Ros i Eva Rué. Tota la vida escoltant-vos.

Escoltem amb el cervell, no amb les oïdes. L'audició, i sobretot la intel·ligibilitat del parlar, és un procés cognitiu i no mecànic.

Les oïdes reben el so i ho envien al cervell, que ho processa i transmet el significat. Quan falten sons, el cervell intenta cobrir els buits en un procés que sol ser difícil i esgotador. Escoltar bé no és una qüestió de que els sons siguin prou alts, sinó d'ajudar al cervell a entendre els sons que sent proporcionant-li les condicions necessàries per extreure significat del so, en lloc de sobrecarregar-ho augmentant el volum. D'aquesta manera es redueix l'esforç del cervell i el cansament. També s'obté un entorn sonor més natural en lloc d'amplificar una única font de so.

Al Centre Auditiu Llobregat fem servir un innovador sistema de detecció de pèrdues auditives que conjuntament amb la tecnologia d’audiòfons d’última generació l’ajuden a mantenir el seu cervell en forma capacitant-lo per rebre tota la informació sonora del seu voltant.

Amb les nostres solucions audiològiques el seu cervell estarà preparat per fer servir els sons captats per les dues oïdes. Separarà perfectament les fonts sonores. Podrà focalitzar-se en allò que l’interessa, però sense perdre’s tot allò que succeeix al seu voltant. I això li proporcionarà el plaer de gaudir d’un so espaial de primera qualitat.

Estudis recents demostren que tractar les pèrdues auditives a temps i mantenir el cervell actiu redueixen el risc de davallada cognitiva i desenvolupament de la demència senil. Escoltar bé és invertir en salut i benestar.

Així doncs si s’ha adonat que puja masa el volum de la televisió. Si creu que la gent del seu voltant parla molt fluix. Si li costa estar al cas de les conversacions quan hi han sorolls de fons. Si sovint demana que li repeteixen el que familiars o amics li estan dient, o necesita mirar directament a les persones per a entendre el que li estan dient. No ho dubti: Vingui a veure’ns, li farem una exploració gratuita i si és el cas li recomanarem la solució auditiva per al seu cas concret.


Centre Auditiu Llobregat
Rambla Rafael Casanova, 4 - Sant Boi de llobregat
Tel. 649 84 20 20

Més noticies