Dansa per adults

Mai és massa tard per ballar, si hi ha il·lusió!

Equivocadament, hi ha molta gent que pensa amb certa nostàlgia, que se li ha "passat l'arròs". Que el seu somni hauria haver estat ser ballarí o ballarina.
Que ja és massa tard.... Res d'això! Evidentment que segons l'edat que tinguis ja no arribaràs a fer tres salts mortals amb tirabotó inclòs abans de tornar a caure qual papallona que aterra sobre d'una flor.

Però mai no és tard per fer esport i a la vegada divertir-te i riure amb els teus companys i companyes. I per descomptat apuntar-se a les nostres classes de Jazz per adults t'aportaran energia, flexibilitat, millora de la teva coordinació... I el que és més important, salut i diversió.

Les nostres classes de jazz fusionen elements de les danses modernes més actuals, amb tècniques de dansa clàssica i el folklore americà. En les classes treballem la musicalitat, el sentit del ritme i et proporcionem la tècnica adequada per a què puguis fer moviments estètics de gran coordinació i precisió.

A les nostres classes parem l'atenció necessària en cada un dels nostres alumnes per dirigir els esforços cap a un aprenentatge coordinat. Tots sabem que les persones som molt diferents les unes de les altres. Llavors no podem fer classes que no tinguin en compte aquest important aspecte.

Amb nosaltres et trobaràs molt i molt còmode, perquè estem pendents de les dificultats que pots arribar a tenir per fer un determinat pas o exercici i així dedicar-te el temps necessari perquè acabis executant l'exercici a la perfecció i et sentis totalment satisfet o satisfeta.

No hem d'oblidar que ballar i fer dansa és molt important per mantenir flexibles i àgils els nostres cossos i la nostra ment.

Amb les nostres classes de dansa jazz per adults descobriràs una altra forma d'entendre el ball i de fer esport d'una forma molt divertida.

T'hi apuntes? T'estem esperant!

Betsabé Malagarriga
Directora de L’Estudi Escola de Dansa
Escuela de baile en Sant Boi

Betsabé Malagarriga
Professora de dansa y balls de saló de L'Estudi
Poliesportiu La Parellada, 2ª Planta - Sant Boi
Tel.93 630 54 34/ 679 33 74 76
www.facebook.com/lestudi.dedansa
  Mai és massa tard per ballar

  Equivocadament, hi ha molta gent que pensa amb certa nostàlgia, que se li ha "passat l'arròs". Que el seu somni hauria haver estat ser ballarí o ballarina. Que ja és massa tard. Res d'això! Evidentment que segons l'edat que tinguis ja no arribaràs a fer...


  Gastroteca: Fes la nostra ruta i menjaràs com enlloc.

 • El nou Reglament de Participació Ciutadana és ja una realitat a Sant Boi

  El passat dijous 18 de juliol el Ple municipal va aprovar de manera definitiva el Reglament de Participació Ciutadana de Sant Boi. El nou reglament defineix la participació ciutadana com el dret de la ciutadania a prendre part en els assumptes públics. El document, que és el fruit d'un intens treball de debat i consens entre totes... leer más

 • Gava incrementa la inversió per la millora de les escoles públiques

  Durant les vacances escolars, l’Ajuntament de Gavà va posar en marxa obres de manteniment i de millora a les cinc escoles de Primària de la ciutat. D'entre totes les intervencions, la més rellevant ha tingut lloc a l’escola l’Eramprunyà. Amb la renovació de les pistes esportives i el marcatge dels camps esportius i l’execució dels drenatges perimetrals i de remats d’entrega amb les rampes d’accés a les zones de joc... leer más


 • Regalos originales para todo...


  Menos es más. Hablamos de minimalismo • Els viladecanencs ja poden contractar la llum amb Vilawatt

  La ciutadania de Viladecans podrà contractar l’electricitat a través de Vilawatt, la companyia energètica publico privada ciutadana de Viladecans. Culminat ja el procés administratiu -inclòs el concurs per escollir l’empresa subministradora, que va guanyar la companyia catalana Aura-, s’ha constituït formalment el nou operador energètic Vilawatt, un consorci format per un conjunt d’entitats públiques, privades i veïns i veïnes que han accedit a través de l’Associació Ciutadana per a la Transició Energètica... leer más

 • Crédito Montes. Crédito privado para todas las personas

  De 6.000 a 60.000 euros de crédito sin importar ASNEF. Consigue dinero inmediato empeñando tus joyas o pertenencias. Solicite ahora su crédito rápido sin comisiones de apertura o cancelación


 • ¿Es doloroso un tratamiento con implantes dentales?


Més noticies