Dansa per adults

Mai és massa tard per ballar, si hi ha il·lusió!

Equivocadament, hi ha molta gent que pensa amb certa nostàlgia, que se li ha "passat l'arròs". Que el seu somni hauria haver estat ser ballarí o ballarina.
Que ja és massa tard.... Res d'això! Evidentment que segons l'edat que tinguis ja no arribaràs a fer tres salts mortals amb tirabotó inclòs abans de tornar a caure qual papallona que aterra sobre d'una flor.

Però mai no és tard per fer esport i a la vegada divertir-te i riure amb els teus companys i companyes. I per descomptat apuntar-se a les nostres classes de Jazz per adults t'aportaran energia, flexibilitat, millora de la teva coordinació... I el que és més important, salut i diversió.

Les nostres classes de jazz fusionen elements de les danses modernes més actuals, amb tècniques de dansa clàssica i el folklore americà. En les classes treballem la musicalitat, el sentit del ritme i et proporcionem la tècnica adequada per a què puguis fer moviments estètics de gran coordinació i precisió.

A les nostres classes parem l'atenció necessària en cada un dels nostres alumnes per dirigir els esforços cap a un aprenentatge coordinat. Tots sabem que les persones som molt diferents les unes de les altres. Llavors no podem fer classes que no tinguin en compte aquest important aspecte.

Amb nosaltres et trobaràs molt i molt còmode, perquè estem pendents de les dificultats que pots arribar a tenir per fer un determinat pas o exercici i així dedicar-te el temps necessari perquè acabis executant l'exercici a la perfecció i et sentis totalment satisfet o satisfeta.

No hem d'oblidar que ballar i fer dansa és molt important per mantenir flexibles i àgils els nostres cossos i la nostra ment.

Amb les nostres classes de dansa jazz per adults descobriràs una altra forma d'entendre el ball i de fer esport d'una forma molt divertida.

T'hi apuntes? T'estem esperant!

Betsabé Malagarriga
Directora de L’Estudi Escola de Dansa
Escuela de baile en Sant Boi

Betsabé Malagarriga
Professora de dansa y balls de saló de L'Estudi
Poliesportiu La Parellada, 2ª Planta - Sant Boi
Tel.93 630 54 34/ 679 33 74 76
www.facebook.com/lestudi.dedansa

Més noticies